Bereidingstijd: 50 min, voor 4 personen

ingrediënten
Voor het soezenbeslag :
1 dl water
1 snuifje zout
1 klontje suiker
35 g boter
50 g bloem
2 eieren
Voor de vulling :
150 g mascarpone
2 eetlepels bosbessen-confituur
1 zakje vanillesuiker
Voor de garnituur :
chocolade eitjes

Bereiding

Breng voor het soezenbeslag 1 dl water aan de kook met een snuifje zout, 1 klontje suiker en 35 g boter. Strooi er, van het vuur af, 50 g bloem bij en roer goed glad. Laat het mengsel wat opdrogen op een zacht vuur. Roer er, van het vuur af, één voor één 2 eieren door. Roer telkens goed glad.

Bekleed een bakplaat met bakpapier en vet het in. Spuit met een spuitzak met karteltuit 4 hoopjes van het beslag op het papier. Bak de soezen 20 minuten in een voorverwarmde oven van 200° C. Vermeng voor de vulling 150 g mascarpone met 2 eetlepels bosbessen-confituur en 1 zakje vanillesuiker.
Vul er de afgekoelde soezen mee. Werk af met chocolade eitjes.